Szigetbecse

Makádi út 119, 2321
+36 20 491 1060

Kiskunlacháza

Dózsa György 50., 2340
+36 20 598 4477

Author
Kivitelezéstől a tüzépig

Önökkel már 2000 óta

Cégünk küldetése a legjobb minőségű alapanyagok biztosítása viszonteladóinknak, illetve vásáróinknak, versenyképes áron. Szaktudásunk alapja a kivitelezésben szerzett tapasztalat, mellyel tulajdonosunk a mai napig építi a vállalkozást és választja ki azokat a beszállítókat, akiknek terméke minőségileg megfelel profilunknak.

A vállalkozás 2000-es alapításakor a tüzép telephelye Szigetbecsén volt, de még egy másik helyszínen, mint most. A cég bővítésére 2007-ben került sor, amikor a kiskunlacházi bemutatótermünket megvásároltuk. Az értékesítés, így már két telephelyen folyik, összesen 15 kollégánk segítségével, akik szaktudásukkal segítik vásárlóink a megfelelő termékek megtalálásában.

Tekintse meg termékeinket!

Ezért válasszon minket...

Cégünk küldetése a legjobb minőségű termékek biztosítása vásárlóinak kisebb és nagyobb beruházások, felújítások, építkezések során. A Profil Center ott lesz Önnel az első ecsetvonásoktól, az utolsó simításokig.

  • Több mint 20 éves szakmai tapasztalat.
  • Tüzépünk kis- és nagykereskedés is.
  • Szakmailag tapasztalt értékesítők.
  • Építkezéstől, a felújításig széles termékpaletta.
  • Országos termékkiszállítás.
  • Időszakos kedvezmények.
  • Két üzlet: Szigetbecse és Kiskunlacháza

Gyakori kérdések

A mai folyamatosan változó árak mellett igyekszünk vásárlóinkat mindig a naprakész árainkról tájékoztatni. Termékeink árairól részletes információt emailben, telefonon vagy személyesen tüzépeinken kaphat!

Facebook oldalunkon időszakosan tájékoztatjuk az oda látogatókat az éppen hozzánk érkezett termékekről, azonban a raktáron levő termékekről elérhetőségeink valamelyikén tájékozódhat.

Szolgáltatásaink között szerepel a házhoz szállítás is, akár darus kocsival. Részletes tájékoztatást és pontos árakat a termékek mennyiségétől függően tudunk adni!